Alt

Træfældning og topkapning

Har du et eller flere træer, som du ønsker at få fældet, kan vi give dig en hjælpende hånd med opgaven. Vi besidder stor erfaring indenfor træfældning og har i tidens løb løst et hav af forskellige opgaver indenfor træfældning samt topkapning.

Små såvel som store opgaver løses

Uanset om du står overfor at skulle have klaret en større eller mindre opgave indenfor træfældning eller topkapning, er vi naturligvis meget gerne behjælpelige med at udføre arbejdsopgaven for dig. Uanset om du ønsker at få fjernet et træ helt, eller du blot ønsker at få beskåret og trimmet, hjælper vi gerne med dette.

Topkapning udføres oftest fra lift og i sjældne tilfælde direkte fra træet. Topkapning anvendes når der ikke er plads til på sikker og forsvarlig måde at fælde hele træet på én gang.

Rodfræsning og reetablering

Ofte er det nødvendigt efterfølgende at fræse stub og rod væk. Afhængig af efterfølgende anvendelse af området kan rodfræsningen foretages i flere dybder. Skal der efterfølgende etableres befæstet stisystem eller ny beplantning, skal rodfræsningen foretages dybere end hvis arealet skal reetableres med græs.

Omhyggelighed og god service

Sætter du os på opgaven med træfældning, kan du forvente omhyggelighed og et veludført stykke arbejde, som vil leve fuldt ud op til dine ønsker. Vi lægger desuden meget stor vægt på at kunne yde en god service overfor dig, hvorfor du altid kan regne med, at din opgave vil være udført indenfor den aftalte tid og indenfor de aftalte rammer. Med andre ord vil du altid kunne regne med et godt og ønskværdigt resultat, når du sætter os til at hjælpe dig med træfældning.

Få tilbud på træfældning og topkapning

Står du netop nu og skal bruge en dygtig og erfaren fagmand til at hjælpe dig med at varetage træfældning eller topkapning, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder dig gerne et uforpligtende tilbud på træfældning eller topkapning. Kontakt os i dag og hør mere.

Tags:Plænepleje