Alt

Ønsker du assistance til plænepleje?

Vi kan give dig en hjælpende hånd med arbejdet til en favorabel pris.

Det er vigtigt, at man løbende sørger for at pleje sin græsplæne for, at den kan leve op til kravet om at være flot, tæt og ikke mindst slidstærk.

En af de absolut vigtigste plejeforanstaltninger for enhver plæne er uden tvivl den regelmæssige klipning, der som udgangspunkt skal foretages en gang ugentligt. Der er dog bestemt også andre plejeforanstaltninger end blot den regelmæssige klipning, der med fordel kan foretages for at holde plænen flot.

Plænepleje består af mange ting

Udover den regelmæssige klipning af plænen kan det herudover også være en god idé løbende at gøre brug af gødning for at sikre, at plænen forbliver tæt og sund.

Vi kan give dig en hjælpende hånd med mange forskellige typer af plænepleje og varetager både klipning med flere forskellige typer af maskiner samt gødning, luftning, vanding og såning af græsset. Vi har mange års erfaring med haveservice og har i tidens løb blandt andet hjulpet en række forskellige virksomheder og institutioner med plænepleje både på store såvel som små græsarealer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på plænepleje

Såfremt du godt kunne tænke dig at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på plænepleje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi laver gerne skræddersyede løsninger til netop dit behov, og vi udarbejder gerne en pris til dig på baggrund af hvor stort et græsareal, du ønsker hjælp til.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med plænepleje.

Tags:Beplantning Hækklipning