Alt

Hækklipning kan for mange mennesker være et hårdt og krævende arbejde, som både er besværligt og ikke mindst tidskrævende.

Vi kan give dig en hjælpende hånd med arbejdet til en favorabel pris.

Det er vigtigt, at man løbende sørger for at pleje sin hæk for, at den kan leve op til kravet om at være flot, tæt og ikke mindst slidstærk.

En af de absolut vigtigste plejeforanstaltninger for enhver hæk er uden tvivl den regelmæssige klipning, der som udgangspunkt skal foretages tre gange årligt. Der er dog bestemt også andre plejeforanstaltninger end blot klipning, der med fordel kan foretages for at holde hækken flot.

Vi besidder stor erfaring indenfor hækklipning og har igennem tiden løst et væld af forskellige opgaver indenfor hækklipning både for privatpersoner såvel som virksomheder, institutioner og foreninger.

Når du overlader arbejdet med hækklipning til os, kan du altid være tryg ved, at du vil få et godt resultat, da vi sætter en ære i at lave et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet.

Mange typer af hækklipning udføres

Udseendet på en hæk kan være vidt forskellig, og det er muligt for dig at få os til at give en hjælpende hånd med flere forskellige typer af hækklipning. Ønsker du eksempelvis at få klippet hækken på en måde, så den får en bestemt form, er vi selvfølgelig gerne behjælpelige med dette og efterkommer naturligvis de ønsker, som du måtte have. Vi er yderst fleksible og skræddersyer gerne en løsning, der er indrettet således, at den passer til netop dit behov

Kontakt os for yderligere information

Ønsker du at høre mere om hækklipning, eller er du interesseret i at få os til at udarbejde et uforpligtende tilbud på hækklipning sammen til dig, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at ringe på tlf. 7170 7066 eller kontakte os. Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at assistere dig med hækklipningsarbejdet.