Alt

Alle opgaver indenfor glatførebekæmpelse / vintertjeneste udføres

Det er meget vigtigt at gardere sig imod glatføre. Jeres kunder, medarbejdere og gæster skal kunne færdes trygt og sikkert på jeres udendørs arealer.

Vi tilbyder en fleksibel aftale om snerydning, saltning og grusning, der effektivt sikrer at det bliver en positiv oplevelse at færdes på jeres arealer.

Opgaver i alle størrelser

Vi varetager opgaver i alle størrelser indenfor glatførebekæmpelse / vintertjeneste. Uanset om du står og har behov for at få en hjælpende hånd til snerydning, saltning, grusning af fortovet, eller det er hele virksomhedens eller boligforeningens arealer, kan vi give dig en hjælpende hånd med din opgave – uanset opgavens omfang.

Uanset opgavens størrelse kan du altid forvente et godt og veludført stykke arbejde, der er udført indenfor de aftalte rammer – og til den aftalte tid og pris.

Kontakt os i dag og hør mere

Ønsker du at få hjælp til snerydning, saltning, grusning eller andet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig hvor prisen er baseret på hvor omfattende et stykke arbejde, du ønsker at få hjælp til.

Ring os op i dag på tlf. 7170 7066 eller send os en mail og lad os sammen tage en dialog omkring muligheden for at vi giver en hjælpende hånd med glatføre bekæmpelse.

Tags:Trimning