Alt

Vi besidder stor erfaring indenfor beplantning og har igennem tiden både hjulpet virksomheder, institutioner m.m. med beplantning af nye blomster, planter og bede og har dermed erfaring med at løse et hav af forskellige opgaver.

Store såvel som små opgaver løses

Uanset om du står og skal have udført en større og mere omfattende arbejdsopgave indenfor beplantning, eller du blot har en mindre beplantningsopgave, er vi naturligvis gerne behjælpelige med at klare dette for dig.

Når der skal plantes nye planter, blomster, bede, buske, træer eller andet, er det vigtigt at vælge en erfaren fagmand for at sikre et godt resultat. Jordbundsforhold, lys/skygge, funktion, valg af planter osv. er alt sammen med i vores overvejelser når vi foreslår en løsning på opgaven.

Skal der ifm. beplantningsopgaven etableres gangstier, opholdsområder, afskærmning og lignende - så er vi også klar til dette.

Omhyggelighed og grundighed

Vi vægter både grundighed og omhyggelighed højt, og det er med til at sikre dig et godt resultat, hvis du vælger at overlade arbejdet med beplantning til os. Med mange års erfaring i bagagen er vi dermed godt rustet til at løse enhver opgave indenfor beplantning for dig – og ikke mindst give dig netop det resultat, du ønsker. Med omhyggelighed og grundighed kan du være stensikker på at få et godt resultat, hvis du lader os om at varetage beplantningsarbejdet.

Vedligeholdelse

Løbende vedligeholdelsesplan for beplantningen kan aftales individuelt – og tilpasses efterhånden som det beplantede areal sætter sig.

Få et tilbud på beplantning i dag

Når en opgave indenfor beplantning skal løses, er det naturligvis af meget afgørende betydning for prisen hvor omfattende et stykke arbejde, der måtte være tale om. Vi udarbejder dig derfor gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din beplantningsopgave baseret på hvor omfattende en opgave, du ønsker hjælp til.

Ønsker du at høre mere, er du altid meget velkommen til at kontakte os.