Alt

Store og små opgaver indenfor belægning af terrasser, gangstier m.m udføres

Det kan være en stor og svær beslutning der skal tages når der skal etableres ny terrasse, gangsti eller anden belægning. Hvilke materialer skal der bruges – hvad med underlaget, anvendelsen osv.

Den vigtigste ting, når der skal etableres ny belægning af terrasser og gangstier, er at sørge for at underlaget er 100 % i orden. Underlaget afhænger af valget af selve belægningen, anvendelse af belægningen og selve jordens beskaffenhed.

Vi rådgiver dig gerne omkring valg af materialer med mere, så du kan være sikker på at få en løsning, der passer til netop jeres behov.

Ønsker du en helhedsløsning med f.eks. opsætning af raftehegn eller beplantning ved gangsstien eller terrassen - så påtager vi os gerne dette også.

Belægningsarbejde med kvalitet i centrum

Når der skal laves belægning af terrasser og gangstier, er vi altid meget omhyggelige i vores arbejde for at sikre dig et godt resultat. Vi er kvalitetsfokuserede og går aldrig på kompromis med det udførte arbejde.

Ønsker du at få gode råd og vejledning i forbindelse med, at der skal laves belægning af ny terrasse eller gangsti, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Ring og hør mere

Såfremt du er interesseret i at høre mere om belægningsarbejde, eller du ønsker at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til belægning af terrasser eller gangstier, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Vi ser meget frem til at give dig en hånd med belægningsarbejdet.

Tags:Beplantning